Zonnebrillen

UV-bescherming
De juiste beschermingsfactor voor uw ogen in de zon is geen vanzelfsprekendheid. Een zonnebril wordt steeds meer een trend en mode-artikel, dit gaat wel eens ten koste van de functionaliteit. Voor zonneglazen is het belangrijk dat er een 100% UV-bescher-mingslaag opzit, anders kunt u beter geen zonnebril dragen.
De meeste zonnebrillen absorberen het felle zonlicht wel. U krijgt het idee dat uw ogen op dat moment voldoende worden beschermd. Maar pas op, als het zonnebrillenglas de schadelijke UV-stralen niet volledig filtert, dan bent u beter af zonder zonnebril. Achter een donker glas dat veel licht absorbeert zal de pupil van uw oog wijd open gaan staan. Hierdoor krijgen de schadelijke UV-stralen vrij spel.

Zonnebril op sterkte
Berkhof Optiek biedt een grote verscheidenheid aan topontwerpen, trends, merken, modellen en prijs.
Klik hier voor de verschillende merken die wij verkopen! Voor iedereen hebben we wel een mooie bij hem of haar passende zonnebril in huis. Ook brildragers hebben be-hoefte aan een goede zonnebril, maar dan wel aangepast aan hun brilsterkte. Zonnebrillen kunnen in dat geval met een correctie voor brildragers worden uitgevoerd.

Een bril moet niet alleen goed ogen, maar ook goed passen. Daarmee bedoelen wij dat de pasvorm perfect dient te zijn. Bepalend voor onze inkoop zijn het design, de kwaliteit en de pasvorm van het montuur. Door daar heel zorgvuldig op te selecteren, bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct op uw neus.