Monturen

Monturen bestaan er in ontelbaar veel soorten en maten. Gelukkig maar, want geen gezicht is hetzelfde en smaken verschillen. Natuurlijk heersen er de nodige trends, maar ook hier geldt wat ons betreft: goede kwaliteit moet voorop staan. Dit houdt in dat u bij ons een zeer uitgebreide voorraad monturen vindt van zowel bekende als vaak ook minder bekende merken, maar elk montuur is van hoogwaardige kwaliteit.
Klik hier voor de verschillende merken die wij verkopen!

Een bril moet niet alleen goed ogen, maar ook goed passen. Daarmee bedoelen wij dat de pasvorm perfect dient te zijn. Berkhof Optiek biedt u een uitgebreid assortiment bril-monturen in verschillende prijsklassen en modestijlen.

Bepalend voor onze inkoop zijn het design, de kwaliteit en de pasvorm van het montuur. Door daar heel zorgvuldig op te selecteren, bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct op uw neus. Ook zonnebrillen passen wij op de juiste manier af bij alle steunpunten op uw hoofd.

Online brillen passen

Via deze link kunt u heel eenvoudig online brillen passen.
U neemt een digitale portretfoto van uw gezicht en past daarop de brillen. Met een enkele klik kunt in korte tijd heel veel brillen uitproberen. Uw favoriete monturen kunt u vooraf ook nog ter beoordeling doormailen aan vrienden, kennissen en familie. Tenslotte kunt u deze monturen geheel VRIJBLIJVEND bij ons reserveren.